banner2.jpg

Een keertje mee trainen?

Voordat je je inschrijft bij onze club, kun je deelnemen aan drie gratis proeftrainingen. Op deze trainingen maak je kennis met het team en de sport.

Lid worden?

Heb je meegedaan aan een vrijblijvende proeftraining en wil je lid worden? Download dan hier het inschrijfformulier en stuur dit per elektronische post naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Als het secretariaat het complete formulier ontvangt, schrijft zij je in bij de bond en vraagt zij een licentie aan. Jij ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 bedraagt 250€. Lidgeld kan je storten op volgend nummer: BE95 0682 5023 4058. Dit moet uiterlijk betaald zijn tegen 1 oktober 2020. Wie zonder geldige reden te laat betaalt, zal niet meer mogen spelen.
Jeugdspelers kunnen via hun mutualiteit een tegemoetkoming krijgen. Vraag ernaar bij je ziekenfonds, wij zullen de nodige documenten wel ondertekenen. 

Opgelet!

Zolang je niet bent insgeschreven bij de club, ben je ook niet verzekerd. Alle ongevallen die zouden gebeuren zijn op verantwoordelijkheid van de ouders. Het bestuur van Kortenberg Young Devils kan op geen enkel ogenblik aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen tijdens de proeftrainingen.

Eén maal aangesloten bij de club is de speler gedekt door de verzekering van de basketbalbond. 

Let op: Pas nadat het spelersnummer is verstrekt op de site van de Vlaamse Basketbal Liga en je doktersattest in orde is, mag je spelen.

Voor meer informatie aarzel niet en contacteer ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.