banner6.jpg

Op deze lijsten kan je je inschrijven om de mails te ontvangen van deze ploeg. Dit kan zowel op het "ouders-adres" als op de spelers hun e-mailadres. Eens je ingeschreven bent kan je je uitschrijven indien gewenst onderaan elke mail. 'unsubscribe"

Voor vragen kan je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contacteren.

U8

U10

U12

U14

U16

M16 meisjes

U18

U21

 

P3

P2

Veteranen

sympathisanten rommelmarkt

1. Naar de dokter of het ziekenhuis gaan

2. Binnen de 48u moet onze secretaris Filip Fleurbaey op de hoogte gebracht worden

Er moet GEEN enkel document naar Filip Fleurbaey doorgestuurd worden!!


Dit kan best gebeuren via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volgende gegevens moeten doorgegeven worden:
- Naam
- Voornaam
- Geboortedatum
- Adres
- Datum en uur van het ongeval
- Kleine beschrijving van het ongeval
- Aansluitingsnummer VBL (op lidkaart VBL)

3. Filip Fleurbaey zal dan via de website van Ethias een dossier openen

4. Filip Fleurbaey zal u via mail het dossiernummer van Ethias laten weten

5. Ethias zal daarna de speler (of de ouders) binnen een korte termijn contacteren

6. De verdere afhandeling zal rechtstreeks tussen de speler (of de ouders) en Ethias gebeuren

7. !!BELANGRIJK!! Indien zo een dossier geopend is mag de speler in kwestie NIET terug komen basketten zonder een attest van de dokter waarin verklaard wordt dat de speler terug mag sporten.

Voor verdere details kan je hier de polis raadplegen.

Een keertje mee trainen?

Voordat je je inschrijft bij onze club, kun je deelnemen aan drie gratis proeftrainingen. Op deze trainingen maak je kennis met het team en de sport.

Lid worden?

Heb je meegedaan aan een vrijblijvende proeftraining en wil je lid worden? Download dan hier het inschrijfformulier en stuur dit per elektronische post naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Als het secretariaat het complete formulier ontvangt, schrijft zij je in bij de bond en vraagt zij een licentie aan. Jij ontvangt per e-mail een bevestiging van je inschrijving.

Het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 bedraagt 250€. Lidgeld kan je storten op volgend nummer: BE95 0682 5023 4058. Dit moet uiterlijk betaald zijn tegen 1 oktober 2020. Wie zonder geldige reden te laat betaalt, zal niet meer mogen spelen.
Jeugdspelers kunnen via hun mutualiteit een tegemoetkoming krijgen. Vraag ernaar bij je ziekenfonds, wij zullen de nodige documenten wel ondertekenen. 

Opgelet!

Zolang je niet bent insgeschreven bij de club, ben je ook niet verzekerd. Alle ongevallen die zouden gebeuren zijn op verantwoordelijkheid van de ouders. Het bestuur van Kortenberg Young Devils kan op geen enkel ogenblik aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen tijdens de proeftrainingen.

Eén maal aangesloten bij de club is de speler gedekt door de verzekering van de basketbalbond. 

Let op: Pas nadat het spelersnummer is verstrekt op de site van de Vlaamse Basketbal Liga en je doktersattest in orde is, mag je spelen.

Voor meer informatie aarzel niet en contacteer ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Medewerker worden bij Kortenberg Young Devils? Het kan!

Kortenberg Young Devils is voortdurend op zoek naar medewerkers die ook langs de lijnen willen helpen.
 
Wil je jeugdwedstrijden fluiten, is tafelverantwoordelijke iets voor jou, tap of dien je eens graag op bij één van onze activiteiten, schrijf je zelf graag een verslag of interview, wil je regelmatig een filmpje maken van een ploeg in actie, weet je leuke links of filmpjes om op de website te vertonen, neem je graag foto’s of ben je goed in het algemeen beheer van websites? Alle hulp is welkom!

Stuur ons een mail met jou gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We contacteren u weldra.

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.

4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen of bezoek de website van Nunc Ius die voor ons deze disclaimer heeft opgesteld.

Wij en Nunc Ius behouden ons alle rechten voor

18 juli 2024